Despre InstantJob.ro

Te-ai saturat sa pierzi zeci de ore in fata ecranului, sortand intre sute de oferte de job-uri care oricum nu ti se potrivesc? Ai asteptat sa apara o platforma care sa simplifice modul de filtrare a locurilor de munca? Urmaresti doar cativa angajatori, stiind ca risti sa pierzi zeci de anunturi valoroase?

De astazi, lucrurile se schimba pentru tine si pentru zecile de mii de romani ce isi cauta lunar un loc de munca potrivit:

Descopera InstantJob - cel mai complex agregator de joburi din Romania, conceput pentru a-ti aduce direct pe telefon ofertele ce corespund cautarilor tale

Cum functioneaza

Platforma InstantJob reuseste sa adune locurile de munca de pe cele mai populare site-uri de profil din tara noastra. Dupa crearea unui profil si selectarea criteriilor, vei primi prin mesaj sau email ofertele care ti se potrivesc, in mod constant. Sistemul tine cont de criterii specifice precum: posturi sau denumiri de pozitii, nume de companii, domenii de activitate, ani de experienta sau nivel, oras sau judet, calificari, certificari, program de lucru etc.

Chiar dupa inregistrare te bucuri de:

Viteza

Poti ajunge printre primele persoane ce isi trimit CV-ul sau cererea de angajare - esti informat de indata ce noi anunturi de angajare (potrivite pregatirii ori studiilor tale) sunt adaugate online.

Castigi timp

Nu mai trebuie sa verifici constant marile site-uri de anunturi, astfel incat tu te poti concentra pe alte lucruri.

Ai de unde sa alegi

Gratie sistemului, poti compara cu usurinta tipurile de anunturi ce ti se potrivesc, chiar cu ajutorul telefonului, la orice ora. O varietate de anunturi, in orice domeniu de activitate!

Relevanta

Gasirea unui loc de munca nu ar trebui sa fie niciodata ceva obositor. InstanJob te ajuta sa filtrezi dintre mii de anunturi, in localitatile selectate, incat sa primeste notificarile cu ofertele ce ti se potrivesc.